X

Betalen  

 

Betaalmogelijkheden
Betaling loopt via een beveiligde SSL verbinding en is volledig veilig. U heeft bij ons de keuze uit 4 verschillende betaalmogelijkheden. Deze methodes zijn gegarandeerd veilig, en bieden de grootst mogelijke flexibiliteit. 

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Bancontact / Mister Cash
  • Sofort Banking

iDEAL
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 

Creditcard
Wij accepteren: Mastercard en Visa.
U kunt uw creditcardgegevens - via onze beveiligde SSL procedure - veilig invoeren waarna wij vervolgens samen met uw creditcardorganisatie zorgen voor een correcte afhandeling.

Bancontact / Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders nu online aankopen doen middels hun bankpas. 
Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig hun bestellingen afrekenen.
online bankrekening. 

Sofort Banking 
Met Sofort Banking kunnen Duitse rekeninghouders nu online aankopen doen middels hun bankpas.

Bankgegevens Internationale betalingen:
BIC/Swift: INGBNL2A
IBAN: NL79INGB0009027843


Verzenden


Verzenden & verzendkosten
Dreamlights levert aan particulieren en bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Voor verzending naar andere landen kunt u contact met ons opnemen. 
Onze bestellingen worden bezorgd met PostNL pakketservice. Wij verzenden artikelen die op voorraad zijn binnen 2 werkdagen nadat we de betaling hebben ontvangen, mits anders overeengekomen.

De verzendkosten

Verzending naar Nederland België en Duitsland: € 6,95 per pakket. Voor bestellingen vanaf € 70,- is de verzending gratis.

 

14 Dagen zichttermijn


Bij koop op afstand heeft u als consument het recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. U mag een product zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen. Het product dient in de originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos te worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Het is niet de bedoeling dat het product tijdens deze periode wordt gebruikt. U heeft recht op een zichttermijn, dit is géén probeertermijn.


 


Dreamlights
Rozenhaag 8 
Leusden
KvK-nummer 32085939
  
Uw correspondentie kunt u richten aan:
Dreamlights
Postbus 202
3830 AE Leusden

 Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op:

 033-4616795

Direct bellen? Klik hier.

    033-4657275


    info@dreamlights.nl